Met de volgende Kennispartners

BDO

BDO heeft jarenlange ervaring waar het gaat om bedrijfsovernames en kan het hele overnameproces begeleiden. BDO is gespecialiseerd in het begeleiden van alle aspecten (financieel/fiscaal en juridisch) rondom aan- en verkooptransacties en biedt advies over diverse vraagstukken daaromheen, zoals procesbegeleiding bij fusies en overnames, het uitvoeren van waardebepalingen en due diligence- onderzoeken en het desgewenst aantrekken van overnamefinanciering. 

Company Brokers

Company Brokers wordt gevormd door een team van vijf professionele makelaars/adviseurs, ondersteund door ons interne secretariaat en externe partners als juristen, accountants en fiscalisten. Het hoofdkantoor in Gorinchem is goed bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, maar Company Brokers werkt ook vanuit Geldermalsen, Vinkenveen, Nijmegen, Lochem en Amersfoort.

Elysee Corporate Finance

De Elysee Groep is een boutique advieskantoor met corporate finance specialisten, accountants en fiscalisten. We richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB. Onze organisatie is ontstaan vanuit de gedachte dat financiële dienstverlening geen doel op zich is, maar een instrument om een organisatie aan te sturen en succesvol te laten zijn. Dat laatste is wat ons bezighoudt. Het bepaalt ons denken en doen.

JPR Advocaten

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten, vooral werkzaam voor bedrijven in Oost- en Midden-Nederland. JPR werkt in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat jou beweegt.

CROP Corporate Finance

CROP corporate finance biedt toegevoegde waarde door middel van professioneel advies in alle fases van jouw ondernemersreis. De zes Corporate Finance specialisten zorgen voor rust en energie gedurende deze reis. Hierbij vormt CROP een "trusted" advies gedurende alle fases.

Indus

Indus begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van ondernemingen. Indus richt zich op MKB-ondernemingen met omzetten tussen ruwweg € 1 miljoen en € 50 miljoen, in diverse branches en sectoren. Zo zijn er de afgelopen jaren aan- en verkooptrajecten begeleid in de productiesector, groothandel, retail, bouw, recreatie, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de ICT. 

Kreston Lentink Corporate Finance

Samen met een team van vijf specialisten heeft Kreston Lentink Corporate Finance inmiddels een mooi track record aan transacties van bedrijfsovernames. 

Er zijn meerdere specialisaties binnen het bedrijf: aan & verkoop van het bedrijf, financiering, waardebepaling, Due diligence en herstructurering. 

Dutch Dream Group

Dutch Dream Group werkt voor ambitieuze MKB bedrijven en ondernemend toptalent. In alle activiteiten is Dutch Dream Group gericht op het creëren van zichtbare waardegroei door ondernemerschap.

Met 18 medewerkers die werken vanuit 3 vestigingen (Amsterdam, Arnhem en Rotterdam), en door het partnerschap met KplusV, geeft Dutch Dream Group advies aan ondernemers door heel Nederland.

Brookz

Brookz is met ruim 50.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 16 jaar zijn er via Brookz meer dan 7.400 bedrijven verkocht.