Met de volgende Kennispartners

Crossminds

Crossminds is specialist in strategievorming, implementatie en fusie & overnames. Crossminds helpt DGA’s bij het verkopen van hun onderneming. Wij ondersteunen het gehele verkoopproces. Van de waardebepaling, het uitvoeren van een vendor due diligence, tot het sluiten van de deal en de nazorg. 

Diligence

Diligence begeleidt ondernemers bij de verkoop of fusie van hun bedrijf, de koop van een bedrijf of bij het vinden van een investeerder. Omdat alle mensen van Diligence zelf ondernemers zijn, weten ze dat het kopen of verkopen van een bedrijf, het zoeken naar een investeerder of participant, zakelijke beslissingen zijn die de nodige emoties kunnen losmaken. 

Factor & Ros

Factor & Ros heeft een hecht en ervaren team, wat in Nederland vanuit Rotterdam, Almelo en Deventer actief is en hierdoor een uitgebreid netwerk heeft.  Factor & Ros is aangesloten bij ICFN (International Corporate Finance Network), een wereldwijd opererend exclusief samenwerkingsverband van gespecialiseerde corporate finance kantoren. 

Adagium

Adagium heeft een team van specialisten met een onafhankelijke en doortastende manier van werken. Sinds 2006 staat Adagium klaar voor ondernemers die hulp nodig hebben bij een bedrijfsovername of -fusie. Dit doen ze op basis van marktervaring en specialistische kennis. Sinds de oprichting heeft Adagium al meer dan 350 succesvolle transacties begeleid. 

Groenewegen & Lukaart

Groenewegen & Lukaart biedt ondersteuning en persoonlijk advies op het gebied van het (ver)kopen, waarderen en financieren van bedrijven. Vanuit drie vestigingen in Zuidwest-Nederland begeleidt Groenewegen & Lukaart ondernemers in binnen- en buitenland.  

Brookz

Brookz is met ruim 50.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 16 jaar zijn er via Brookz meer dan 7.400 bedrijven verkocht.