Jeroen Elst

Jeroen Elst CM

Jeroen Elst is een enthousiaste corporate finance-adviseur, die graag strategisch meedenkt met ondernemers. Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfswaarderingen. Hij verschaft ondernemers inzicht in de waarde en de ‘value drivers’ van de onderneming. Dit kan verhelderend zijn bij het nemen van strategische beslissingen.

“Voor mij staat de vraag centraal. Waar de ondernemer zelf heen? En waar wil hij of zij met de onderneming heen? Ik sta ondernemers bij in iedere levensfase van hun bedrijf. Van groei realiseren tot het stokje overdragen en nadenken over het leven na het ondernemerschap.” Jeroen heeft diverse aankoop- en verkooptrajecten in uiteenlopende branches van A tot Z succesvol begeleid.

Jeroen is opgegroeid in een ondernemersgezin en weet dan ook uit de eerste hand wat het ondernemerschap inhoudt. Hij denkt van jongs af aan mee over strategische beslissingen, maar weet ook wat het is om de handen uit de mouwen te steken.

Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Breda en vervolgens zijn master in finance behaald aan Tilburg University. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan bij de Rabobank. Vervolgens heeft hij 5 jaar bij een corporate finance-kantoor in midden-Nederland gewerkt. Sinds 2019 werkt hij bij Crossminds.

Om ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft hij de opleiding business valuation aan Erasmus Universiteit gevolgd. Hij is ingeschreven als register valuator bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Een register valuator is dé specialist als het gaat om een heldere waardebepaling.

Jeroen Elst CM

Terug naar overzicht