Lars van Heeren

Lars van Heeren 2 CM

Lars van Heeren is een resultaatgerichte adviseur die enthousiast wordt van bedrijven met een bijzonder product of een unieke dienst. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames. Nieuwe opdrachten geven Lars uitdaging. “Dat is het mooie van werken bij Crossminds. Geen project is hetzelfde, je kunt niets op de automatische piloot doen. Altijd de volle aandacht voor de klant.”

Een M&A traject is een baanbrekend moment voor een ondernemer en daarmee allesbepalend voor de verdere toekomst van de onderneming. Lars vindt het een voorrecht om samen met de aandeelhouders over strategische keuzes te sparren gedurende het proces. Gezien geen onderneming hetzelfde is maakt Crossminds altijd een op maat gemaakte verkooptraject. Dit bepaalt ook de toegevoegde waarde die Crossminds levert.

Lars studeerde in 2017 af in de master finance aan Tilburg University. Maar hij blijft leren. In 2018 volgde hij de opleiding registeradviseur bedrijfsopvolging en in 2019 begint hij de post-masteropleiding bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven. “Wij hebben veel familiebedrijven in onze klantenkring. Wij begeleiden een optimale overdracht naar de volgende generatie.”

Sinds hij bij Crossminds begon, heeft Lars diverse succesvolle transacties begeleid. Van bedrijven in agri en food tot bedrijven actief in de automotive. “Het is boeiend om in de onderhandelingen naast de ondernemer te staan. Soms denk je dat je er al bent, maar dan blijkt het venijn in de staart te zitten. Het geeft veel voldoening als je er dan een optimaal resultaat uitsleept.”

Lars haalt zijn energie uit het succesvol afronden van opdrachten die de ondernemer helpt de volgende stap te zetten in de levenscyclus van de onderneming. In zijn vrije tijd is Lars te vinden in de sportschool om zijn conditie op peil te houden.

Lars van Heeren 2 CM

Terug naar overzicht