Jouw onderneming voorbereiden op een verkoop

De meeste ondernemers en hiermee hun onderneming zijn onvoldoende voorbereid op een verkoop. Terwijl het eigenlijk voor iedere ondernemer verstandig is om altijd voorbereid te zijn op een potentiële verkoop. Vaak wordt hierbij vergeten dat een gedegen voorbereiding tijd in beslag neemt, maar belangrijker nog vooral veel extra verkoopwaarde kan creëren.

Vanzelfsprekend is een bedrijf bijna altijd verkoopbaar, maar als je jarenlang, soms je hele leven, ziel en zaligheid in je onderneming hebt gestopt, dan wil je daar bij een mogelijke verkoop het maximale eruit halen. Een succesvolle verkoop is absoluut te sturen. En met het voorafgaand afstrepen van veelgemaakte fouten of valkuilen resultaat technisch aanzienlijk te verbeteren.

Speel je met de gedachte om je bedrijf te verkopen en ben je benieuwd naar de visie van Elysee op de voorbereiding van een verkoopproces? Tijdens de (interactieve) workshop wordt je meegenomen in de belangrijkste aandachtspunten voor het verkoop klaarmaken van jouw onderneming.

Sprekers Regionale Overname Dag Arnhem | 11 september 2024

Stefan Matel | Corporate Finance Adviseur bij Elysee
Alco van de Bree | Accountant / Register Valuator bij Elysee

Sprekers Regionale Overname Dag Hilversum | 12 september 2024
Eelco Hutten | Director Kreston Lentink Corporate Finance

 

Terug naar overzicht