Lessen uit de praktijk: slim(mer) met je vermogen

Delen BE logo rgb grey M 1

Een interactieve workshop over wat je kunt gaan doen met de opbrengst van je bedrijfsverkoop

Met welke fiscale, juridische en financiële aspecten moet je rekening houden? Hoe krijg je scherp wat je met je nieuw verworven vermogen wilt bereiken? Ga je daartoe sparen, beleggen, steek je het in stenen of wordt het een combinatie? Vragen als deze zijn belangrijk en vormen de kern van financiële planning. De antwoorden helpen je om structuur te geven aan je vermogen.

Alles valt of staat met een goeie vermogensstructurering. Wat ons betreft is het een must als je je bedrijf verkoopt. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Bij deze interactieve workshop draait het hierom en gaan we in op vragen zoals hiervoor, staan we stil bij mogelijkheden en delen we ervaringen uit de praktijk. Ook zoomen we in op een relevante wijzigingen op fiscaal vlak. Een workshop voor ondernemers en mét ondernemers. Want kruisbestuiving leidt tot waardevolle discussies en extra inzichten.

Sprekers

Pim Hoyng, Financial & Estate Planner, Delen Private Bank

Edo Huisman, Private banker, Delen Private Bank


Over Delen Private Bank

Delen Private Bank is dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitaal gemak en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen of een deel ervan. We zijn goed op de hoogte van de specifieke vraagstukken (fiscaal/pensioen/familie) waar (ex-)ondernemers mee te maken krijgen en stemmen onze adviezen en oplossingen daarop af.  Het uiteindelijke doel? Financiële gemoedsrust voor jou en je naasten.

Je bent welkom met een groot of kleiner vermogen. Als ondernemer maar ook als particulier. Wij hanteren geen vast minimumvermogen en kijken vooral naar het potentieel.

Met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Heerenveen en – binnenkort – Hengelo zijn we lokaal geworteld en meestal in de buurt. Afspraken vinden naar wens bij je op kantoor of thuis plaats.  

Delen BE logo rgb grey M 1

Terug naar overzicht